Yoga

Yoga lessen

Studio MK biedt in haar studio én op locatie bij bedrijven yoga lessen welke zorgvuldig zijn opgebouwd, met veel aandacht voor houdingen, concentratie, de Asana’s (yoga houdingen) ademhalingstechnieken (pranayama’s), meditatie & volledige ontspanning (savasana). Onze lessen zijn creatief, met verrassende elementen, en gericht op het opnieuw in balans komen van lichaam en geest.

YOGA

In de Yoga lessen combineren wij verschillende stijlen yoga. Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de nek en rug, en het verminderen van vermoeidheidsklachten. We verbeteren de ademhaling en werken met onze energierivieren (meridianen) ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke ontspanning.

YOGA NIDRA
met Mary Hjort

Yoga Nidra, een eeuwenoude manier van yoga beoefening, laat je op een unieke en uitzonderlijk prettige manier vrede, balans en rust in jezelf ervaren. De yoga Nidra ervaring heeft invloed op je zelfbewustzijn, geeft je een dieper inzicht en een nieuwe kijk op de wereld om je heen. Hierdoor ben je beter in staat om te gaan met de uitdagingen die je in je dagelijks leven tegenkomt.

Yoga Nidra kost je geen moeite en het is heel prettig om te ondergaan. Ervaar een diepe ontspanning, een omvattend gevoel van eigenwaarde en de mogelijkheden die je dit brengt.

De Yoga Nidra zal in het Engels worden gegeven.

VINYASA YOGA
met Jacinta Aalsma

Vinyasa Yoga is een creatieve, dynamische en intensieve vorm van yoga met veel fysieke uitdagingen. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence (volgorde). 

Deze vorm van Yoga wordt afgeraden voor mensen met blessures.