Nieuwsbrief maart 2019

De eerste digitale nieuwsbrief van Studio MK is bij deze een feit!
Een mooie manier om je op de hoogte te stellen van aankomende workshops, lessen en veranderingen, want niets is zo veranderlijk als de mens en het leven. Het leven zelf is een grote cyclus van komen en gaan, dalen en toppen. En ook in de natuur zien we de cycli, nu met in de lente in aantocht. Als vanzelf krijgen we in de lente vaak nieuwe energie en wordt het door velen gezien als de ideale tijd voor een (innerlijke) schoonmaak. Het is dan ook een perfecte tijd om wat meer in beweging te komen en op die manier de winter van je af te schudden. Vinyasa yoga is een creatieve, dynamische en energieke vorm van yoga en bij uitstek geschikt om je innerlijke vuurtje weer wat op te wekken. Geinteresseerd in deze yoga vorm? Wees dan welkom om mee te doen aan onze korte Vinyasa yoga cursus. Daarnaast organiseren we een partner yoga workshop waarin je op een plezierige manier kunt ervaren hoe de houdingen anders aanvoelen wanneer beoefend in tweetallen of als groep.

 

 
Workshop Partner Yoga
Ben je ook benieuwd hoe je yoga op een speelse manier kunt beoefenen. Lees dan verder! Zondag 31 maart organiseren Wineke Nijenhuis & Jacinta Aalsma met veel enthousiasme en plezier een partner yoga workshop.
Partner yoga is een yogastijl die je in tweetallen of als groep met elkaar beoefent. Samen spelen, stretchen en ontspannen. In tweetallen kom je vaak net iets verder in een houding wat een aangename stretch geeft en tegelijkertijd ook voor een diepere ontspanning kan zorgen. Het is ook een mooie manier om te leren vertrouwen op een ander. Je kunt alleen of samen naar de workhop komen met vriend of vriendin of familielid. Iedereen is welkom, jong en oud, bekend of onbekend met yoga.
De workshop is van 10.00 – 11.30 op zondag 31 maart. De kosten zijn 15 euro per persoon. Voor meer informatie en/of opgave contact@yogaenpilates.nl

 

 
Cursus introductie Vinyasa Yoga 
Op zaterdag 13 april start de cursus introductie Vinyasa yoga met Jacinta Aalsma. Vinyasa yoga is een dynamische yoga stijl die de houdingen aan elkaar verbindt door middel van zonnegroeten en de zogenoemde ‘Vinyasa’s’. Deze yogastijl is bij uitstek geschikt om in de ochtend te beoefenen voor een energieke start van je dag. In 5 lessen leer je de basistechnieken van deze actieve yoga vorm. De volgende aspecten zullen aan bod komen:

  • een goede uitlijning in diverse basis yoga houdingen
  • ademhaling, waaronder de Ujjayi ademhaling & de volledige yoga ademhaling
  • de techniek ‘Vinyasa’ en de betekenis hiervan
  • verschillende opties en mogelijkheden tijdens een Vinyasa yoga les
  • verbinden van de ademhaling en de houdingen
  • bewegen op je eigen ademtempo

De cursus is geschikt voor iedereen die de basistechnieken van Vinyasa yoga onder de knie wil krijgen.
De lessen vinden plaats op zaterdagochtend: 8.30am – 9.45am. De eerste les start op zaterdag 13 april en de investering is 50 euro voor deze cursus. Voor meer informatie en registratie: contact@yogaenpilates.nl

 

 
Nieuwe Les
Aan het einde van de lente/begin zomer hebben we een nieuwe yogales in de planning.
Dit zal een Vinyasa yoga les zijn met Jacinta van 17.30 – 18.45 op dinsdag of woensdagmiddag.
Een mooi tijdsslot voor mensen die gelijk uit hun werk voet willen zetten in de yogales, alvorens ontspannen en tegelijkertijd energiek thuis te komen.
Heb je interesse en/of voorkeur qua dag, geef het door!