Massages

Massages

Studio MK is gericht op de in- en ontspanning van lichaam en geest. Een massage is een weldaad voor je welzijn met als resultaat een verkwikkend gevoel zonder fysieke inspanning. Uniek in het aanbod is de professionele Balinese massage met bamboestokken en de Indische Pijat massage met aromatische oliën en traditionele massagetechnieken. Studio MK biedt tevens stoelmassages op locatie bij bedrijven aan. Een oude Oosterse acupressuurtechniek wel bij uitstek geschikt is om de gespannen spieren van een werkhouding te versoepelen.


MassagebonnenSMK_Massageolie

Gun jezelf of een ander deze gezonde en weldadige vorm van verwennerij! Studio MK biedt je de mogelijkheid een massage als
cadeau te geven. Een leuke verrassing voor elk moment. Massagebon Massage brengt lichaam en geest weer in balans. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een hogere weerstand, meer energie, soepele spieren en zit lekker in z’n vel. Geef uw partner, familie, vrienden, collega’s of medewerkers eens een gezond cadeau. Feelgood massagebon Samen met restaurant Sfeerlijk in Sprang Capelle heeft Studio MK een feelgood bon samengesteld. De bon á €80,- en is bestemd voor 2 personen en omvat tweemaal een half uur Indische pijat (massage) en een 3 gangen verrassingslunch.

 

Laat hem of haar ontspannen door een heerlijke massage bij Studio MK. Deze is een jaar geldig. U kunt de bon naar de begunstigde laten sturen of naar uw eigen adres.

Behandeling is volgens afspraak.