BedrijfsYoga

BedrijfsYoga

Yoga is een gemakkelijke en toegankelijke manier om uw medewerkers fit en gezond te houden. Het effect van yoga is bijzonder groot: het verlaagt stress en verhoogt de productiviteit, concentratie en creativiteit van mensen. Bedrijfsyoga is niet zweverig, maar juist heel erg down to earth. Met praktische oefeningen leren mensen zich te ontspannen, op te laden en hun houding te verbeteren. Een kantoor- of vergaderruimte is prima geschikt als lesruimte. Yoga is in vrijwel elke kleding uitvoerbaar dus omkleden is niet nodig en voor het materiaal wordt gezorgd.

Een zorgeloze gezonde bijdrage aan het welzijn van uw bedrijf en personeel is ons voornaamste doel.

VOORDELEN VAN YOGA

Door inzet van bedrijfsyoga daalt het ziekteverzuim, verbetert de onderlinge communicatie en wordt de creativiteit, concentratie en focus op het werk verhoogd.  Het vermogen om met complexe situatie en hoge werkdruk om te gaan verbetert, men heeft meer energie en yoga heeft een gunstig effect op RSI, burn- out en stress.

FISCAAL AANTREKKELIJK

Voor bedrijfsyoga kunt u aanspraak maken op de werkkostenregeling (WKR).  Een gedeelte van de kosten mag u uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo is bedrijfsyoga voor u kostenneutraal. U mag tot 1,5% van fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/campagnes/landingspaginas/zakelijk/werkkostenregeling/

Bali Retraite 2017